додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Публікації

Проста антицелюлітна гімнастика вдома

- Присідання
Встань рівно і витягни перед собою руки. Зроби 10 глибоких присідань в повільному ритмі. Так ми запускаємо метаболізм і стимулюємо кровообіг.
- Стійка на одному коліні
Випрямтеся, одну ногу залишіть позаду, іншу зігніть у коліні. Нагніться вперед і обидві руки схрестіть на коліні. Спину тримаємо прямо. У такому положенні стійте 20 сек. Повторіть вправу і на другу ногу. Зробіть 10 повторів.
- Тяга лежачи
Ляжте рівно на спину і зробіть вдих. Витягніть руки над головою, в момент видиху потягніть вперед верхню частину корпусу. Нагніться вперед якнайдалі, спираючись на п’яти. У такому положенні затримайтеся на 20 секунд. Опустіться назад, зробіть вдих. 10 повторів.
- На спині
Ляжте на спину, руками потягніть вгору праве стегно. Протягом 20 секунд утримуй позу. Не відривайте спину від підлоги. Повторіть по п’ять разів на кожну ногу.
- На боку
Поверніться на правий бік, лівим ліктем обіпріться в підлогу. Ліву ногу підніміть вгору і опустіть, не торкаючись правою. Те саме повторіть на інший бік. Зробіть 10 підходів на кожну ногу.
- Ноги широко
Ноги розставте широко і встаньте прямо. Трохи зігни коліна, животик випніть. Важкість тіла перенесіть на одну ногу, утримуючи позу доки, не відчуєте біль у м’язах. Зробіть чотири підходи.
- Стоячи
Станьте прямо, поставте ноги широко. Виконуйте напівприсідання так, щоб стегна були паралельно до підлоги, а ноги – під прямим кутом. Затримайтеся на 20 секунд. Зробіть три-чотири повтори.
0 1 347
23-07-2014, 12:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Ці пончики на сметані найбільше схожі до класичних, однак відрізняються простим рецептом
Всі рецепти ...
• Теги