|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниОлеїнова кислота, яка міститься в плодах, може пригальмувати негативні наслідки запальних процесів. Авокадо багатий на цінні поживні речовини - містить приблизно 33% від рекомендованої добової норми вітаміну С, 53% добової норми вітаміну К, 28% калію і також висока кількість інших корисних поживних речовин, таких як вітамін Е, сполуки марганцю, магнію і багатьох мікроелементів. Крім того, один авокадо містить колосальну кількість клітковини - 13 грамів, що становить майже 50% нашої добової норми харчових волокон. Це набагато більше, ніж можуть дати нам більшість інших фруктів, тому авокадо є одним з найкращих продуктів для лікування запору. 67% жирів в авокадо - мононенасичені, 16% - полі ненасичені і тільки 15% відносяться до класу насичених жирів. Основною моно ненасиченою жирною кислотою в авокадо є олеїнова, яка може запобігти розвитку ряду серйозних захворювань. Наприклад, у дослідженні, опублікованому в 2004 році, було встановлено, що олеїнова кислота корисна для зниження факторів ризику для серцево-судинних захворювань. Вчені також виявили, що олеїнова кислота, яка міститься в цих плодах, може пригальмувати негативні наслідки запальних процесів у пацієнтів з цукровим діабетом. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
Щоб курятина була соковитою і не пересушеною, важливо дотримуватися правильних технік приготування
• Теги
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |