|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниОлеїнова кислота, яка міститься в плодах, може пригальмувати негативні наслідки запальних процесів. Авокадо багатий на цінні поживні речовини - містить приблизно 33% від рекомендованої добової норми вітаміну С, 53% добової норми вітаміну К, 28% калію і також висока кількість інших корисних поживних речовин, таких як вітамін Е, сполуки марганцю, магнію і багатьох мікроелементів. Крім того, один авокадо містить колосальну кількість клітковини - 13 грамів, що становить майже 50% нашої добової норми харчових волокон. Це набагато більше, ніж можуть дати нам більшість інших фруктів, тому авокадо є одним з найкращих продуктів для лікування запору. 67% жирів в авокадо - мононенасичені, 16% - полі ненасичені і тільки 15% відносяться до класу насичених жирів. Основною моно ненасиченою жирною кислотою в авокадо є олеїнова, яка може запобігти розвитку ряду серйозних захворювань. Наприклад, у дослідженні, опублікованому в 2004 році, було встановлено, що олеїнова кислота корисна для зниження факторів ризику для серцево-судинних захворювань. Вчені також виявили, що олеїнова кислота, яка міститься в цих плодах, може пригальмувати негативні наслідки запальних процесів у пацієнтів з цукровим діабетом. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |