додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

В чому користь арахісу

Горіхи здатні знизити ризик смерті від хвороби серця.

Крім того, що вони смачні і ситні, горіхи здатні знизити ризик смерті від хвороби серця. Американські вчені з'ясували: арахіс, наприклад, може змінити життя людей, яким не по кишені дороге лікування або профілактика серцевих недуг.

Горіхи, що ростуть на деревах, багаті поживними речовинами. Арахіс же відноситься до бобових, але за складом він все одно схожий з горіхами.

Сяо-Оу Шу з Університету Вандербільта проаналізувала три групи осіб (всього 71764 добровольці з малозабезпечених сімей - американців і афроамериканців, а також 134265 китайців, що проживають в Шанхаї).

Виявилося, чоловіки в обох країнах споживали більше арахісу, ніж жінки. У США приблизно 50% від загального обсягу споживання горіхів припадають саме на арахіс. В Китаї ж вчені враховували тільки споживання арахісу.

Підсумок такий: в цілому споживання горіхів позначалося на загальній смертності і статистиці смертності від хвороб серцево-судинної системи у всіх групах.

У США спостерігалося зниження загальної смертності на 21% серед людей, які активніше за інших споживали арахіс. Серед китайців ризик був знижений на 17%.
0 1 029
7-10-2015, 13:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги