|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниВживання яблук і зелених помідорів уповільнює втрату м'язової маси. Американські вчені виявили, що вживання в їжу яблук і зелених помідорів уповільнює втрату м'язової маси, що відбувається з віком у будь-якої людини. Як пишуть Новини Ізраїлю, це відбувається завдяки тому, що кислота, що знаходиться в шкірці яблук і зелених помідорів, "гасить" проблемний для м'язів білок ATF4. В ході експериментів вчені з Айови кілька місяців перевіряли старих лабораторних мишей і деяким з них додавали в їжу урсолову кислоту. Вимірявши м'язову масу у всіх мишей, дослідники з'ясували, що у мишей, які вживали кислоту, м'язова маса збільшилася на 10%, а сила – на 30%. Нагадаємо, що м'язи ростуть і зміцнюються від народження і до 30-річного віку. Після 30 кожні 10 років людина втрачає від 3% до 5% від своєї м'язової маси. Після 75 років старіння м'язів прискорюється. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |