додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Викладачі БДМУ провели майстер-клас з отоскопії

Під час заходу проконсультовано 7 хворих з різноманітною патологією ЛОР-органів.

1 жовтня в умовах Навчально-практичного центру первинної медико-санітарної допомоги Буковинського державного медичного університету (НПЦ ПМСД БДМУ) e с.Бояни Новоселицького району відбувся майстер-клас з отоскопії для сімейних лікарів, організований кафедрою сімейної медицини за участю д.мед.н., професора Світлани Анатоліївни Левицької.

Сімейні лікарі Новоселицького Центру ПМСД та викладачі кафедри сімейної медицини (зав. кафедри, професор Лариса Петрівна Сидорчук, доцент Оксана Анатоліївна Петринич, асистент Аліна Андріївна Соколенко) на майстер-класі ознайомилися з сучасними принципами діагностики найактуальнішої ЛОР-патології та проводили отоскопію (при цьому кожен сімейний лікар використовував портативний отоскоп своєї амбулаторії).

Під час заходу д.мед.н., професором Світланою Анатоліївною Левицькою проконсультовано 7 хворих з різноманітною патологією ЛОР-органів.

Окрім того, під час виїзду професором та доцентами кафедри сімейної медицини проконсультовано 8 хворих терапевтичного та педіатричного профілю. Проведення майстер-класів в умовах НПЦ ПМСД БДМУ отримало схвальні відгуки серед сімейних лікарів та буде проводитись і в подальшому.
0 1 182
2-10-2015, 21:36

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги