додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

У Чернівцях відбувся флешмоб до Дня миру

Понад 100 студентів усіх факультетів БДМУ несли прапори своїх країн.

У 1982 році у своїй резолюції Генеральна Асамблея ООН проголосила Міжнародний День миру як день глобального припинення вогню та відмови від насильства.

З тих пір свято, яке відзначається 21 вересня, залучило мільйони людей, охопивши багато країн та регіонів. Це свято закликає людей не тільки замислитися про мир, а й зробити щось заради нього, у тому числі шляхом освіти та інформування громадськості.

Цього року в Буковинському державному медичному університеті організували Ходу миру та флешмоб. Понад 100 студентів усіх факультетів несли прапори своїх країн, повітряні кульки синього та жовтого кольорів, власноруч виготовлені паперові голуби.

Студенти-іноземні громадяни вдягли традиційні національні костюми, бажаючи привернути увагу людей всіх національностей, культур та ідеологій на якостях людського духу, що формують основу для встановлення міцного миру.

Учасники акції прямували з вулиці О. Кобилянської до Театральної площі, роздаючи дітлахам кульки. Завершилась Хода біля стін адміністративного корпусу медичного університету, де у блакитне небо студенти випустили повітряні кульки з символом миру та злагоди – білим голубом.

Завершилася акція студентським флешмобом "Мир".
0 1 066
22-09-2015, 20:40

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Спробуйте цей чудовий шоколадно-банановий хліб. Він простий у приготуванні та дуже смачний
Всі рецепти ...