додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

5 табу для тренування в залі

Бавовняні футболки, штани або шкарпетки – вороги номер один на тренуванні.

Одяг з бавовни.

Бавовняні футболки, штани або шкарпетки – твої вороги номер один на тренуванні. Бавовна абсорбує піт і ця тканина дуже довго не висихає. Тому використовуй синтетичні матеріали. Вони швидко сохнуть і не вбирають піт.

Кеди.

Кеди - це не взуття для занять у спортзалі, у них абсолютно плоскі підошви, що не забезпечує достатньої підтримки під час спортивних навантажень. До речі особливо шкідливо в кедах бігати.

Звичайний бюстгальтер.

Для занять у спортзалі необхідно придбати саме під твою форму грудей спортивний бюстгальтер. Не полінуйся підібрати собі саме те, в чому тобі максимально зручно, інакше неприємних відчуттів під час тренувань не уникнути.

Прикраси.

Всі прикраси зайві у спортзалі. Каблучки, сережки та браслети можуть бути затягнуті у тренажери, або навіть в твій спортивний одяг під час виконання вправ. Тільки уяви, чим це все може закінчитися!

Крем для тіла.

Ні в якому разі не наноси крем для тіла перед тренуванням. Суміш поту і ароматичного крему – випробування не для слабкодухих. Крім того, тіло під час тренування буде ковзати, і ще більше пітніти, а це дуже некомфортно.
0 1 210
21-09-2015, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги