додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Буковинські ліцеїсти побачили, як працює аптека БДМУ

Навчально-виробнича аптека "Університетська" функціонує з травня 2012 року.

Напередодні професійного свята – Дня фармацевтичного працівника – викладачі кафедри фармації Буковинського державного медичного університету організували екскурсію для учнів 10 класу Чернівецького ліцею №3 медичного спрямування у навчально-виробничу аптеку.

Навчально-виробнича аптека "Університетська" функціонує з травня 2012 року та є однією з небагатьох аптек нашого краю, яка крім реалізації готових лікарських форм, займається екстемпоральним виготовленням ліків (індивідуальне виробництво лікарських засобів за рецептами лікарів і на замовлення лікувально-профілактичних закладів).

Крім відпуску та виготовлення лікарських засобів вона є базою для практичної підготовки студентів фармацевтичного факультету та провізорів-інтернів, а також стажування слухачів курсів підвищення кваліфікації.

В аптеці наявні всі необхідні приміщення, які забезпеченні обладнанням та устаткуванням для виготовлення, зберігання і реалізації лікарських засобів.

До штату аптеки входять висококваліфіковані фахівці на чолі з завідувачем Горошком Андрієм Михайловичем, який, власне, і ознайомив учнів з роботою закладу.

Ліцеїсти вперше мали можливість побачити роботу аптеки "з середини", ознайомитись з виробничими приміщеннями, матеріально-технічною базою, задати питання стосовно особливостей та умов діяльності аптеки.

Такі екскурсії розширюють кругозір та дозволяють виважено підійти до вибору майбутньої професії.
0 949
19-09-2015, 12:43

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Як готувати класичну італійську лазанью за вдосконаленим рецептом
Всі рецепти ...
• Теги