|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниМакаронні вироби швидко засвоюються, порушуючи баланс цукру. Національний онкологічний інститут в Мілані провів дослідження продуктів харчування. Виявилося, макаронні вироби небезпечні для жіночого здоров'я, оскільки вони підвищують ризик серцево-судинних захворювань. Це довели спостереження за 47000 чоловіками і жінками. Повідомляється, що в рамках дослідження добровольці дотримувалися однакового раціону. У нього входили білий хліб і макаронні вироби. У результаті жінки погладшали, а чоловіки майже не набрали вагу. Що стосується ризику серцево-судинних захворювань, то у жінок, порівняно з чоловіками, ймовірність появи недуг зросла вдвічі. Справа в тому, що макаронні вироби швидко засвоюються, порушуючи баланс цукру. Це небезпечно для серця. Плюс, відбувається активація згубних процесів за рахунок вироблення естрогену. В першу чергу, вчені радять утриматися від макаронів вищого сорту з рафінованого білого борошна. А от макарони з твердих сортів пшениці, навпаки, корисні. У них вищий вміст клітковини, яка гарантує ситість. Людина з'їдає менше і організм активніше спалює калорії. Плюс, в макаронах є триптофан. Це амінокислота, що перетворюється в тілі на серотонін і поліпшує настрій. В теорії макаронні вироби знижують ризик депресії. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |