додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

З чого слід починати день

Питна вода і лимонний сік – найкращі натуральні енергетики.

Більшість людей сьогодні покладаються на такі речі, як кофеїн, або що ще гірше, штучні енергетики, які, як правило, містять в собі велику частину таблиці Менделєєва і постачають вас енергією неприродним шляхом - за рахунок різкого збільшення цукру в крові та стимулювання окисного стресу.

У довгостроковій перспективі це може призвести до розвитку небезпечних захворювань. Кофеїн виводить з організму необхідні мінерали і електроліти такі, як натрій, калій, кальцій і магній.

Люди відчувають певну напругу від кави через вплив кофеїну на наднирники. Кава стимулює їх роботу, щоб в короткі терміни викачати максимальну кількість адреналіну і норадреналіну.

Однак зарядитися енергією з ранку без використання подібних напоїв досить просто. Після нічного сну організму потрібна певна кількість вологи для того, щоб відфільтрувати токсини і поліпшити роботу клітин.

Вода з лимонним соком забезпечить ваш організм достатнім рівнем гідратації, а також оптимальним балансом антиоксидантів і електролітів. Лимон є природним джерелом вітаміну Р, який в кілька разів підсилює роботу вітаміну С.

Згідно з дослідженнями, вживання води з лимоном покращує проникність мережі капілярних судин, а також кровотік, в результаті чого ви відчуваєте себе зовсім не збудженим, як у випадку з кофеїном, а швидше освіженим - поліпшення припливу до крові до головного мозку також дозволяє істотно поліпшити його роботу.

Вживаючи воду з лимоном, ви зможете запобігти відкладення кальцію в артеріях, тим самим істотно знизивши ризик розвитку у вас захворювань серцево-судинної системи.
0 778
19-09-2015, 08:30

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги