
Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
![]() |
|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниЛюди, які їдять салати, приправлені знежиреними соусами, ризикують не отримати корисних речовин. Хоча лаяти жирні, маслянисті заправки до салату - це сьогодні здоровий тренд, вчені з Університету штату Айова дотримуються зовсім іншої думки. Експерти вважають, що люди, які їдять салати, приправлені знежиреними соусами, ризикують не отримати корисних речовин зі своєї страви. У ході дослідження вчені брали зразки крові з вен учасників до і після того, як вони їли овочі. Це давало фахівцям можливість отримати точні дані того, в якому обсязі поглинаються організмом поживні речовини. Медики пропонували добровольцям зелений салат з помідорами у супроводі різних типів салатних заправок. Аналіз зразків крові наштовхнув дослідників на думку про те, що люди, які віддають перевагу знежиреним або маложирним заправкам, ризикують не отримувати в потрібній кількості корисні каротиноїди з овочів, як це відбувалося під час експериментів. Коли ж добровольці їли салати з заправками на олії, вони отримували ці поживні речовини. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
![]() Існують десерти, які не лише задовольнять смакові рецептори, а й подбають про ваше здоров’я
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з росією день ангела депутати долар діти здоров’я знаки зодіаку карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської пожежа поліція поради православний церковний календар ремонт смерть футбол євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |