додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Селфі-відео як засіб діагностики захворювань

По одній лише зміні кольору чола можна визначити частоту серцебиття.

Співробітники Університету Рочестера розробили комп'ютерну програму, яка аналізує селфі-відео. Цей додаток дозволяє по відео судити про стан людини. Додаток працює у фоновому режимі, відстежуючи активність людини в соцмережах і не використовуючи інші дані.

Не потрібно повідомляти про своє самопочуття, вводити додаткову інформацію або носити сенсори. Все просто і точно. Наприклад, тільки по одній лише зміні кольору чола на відео програма змогла визначити частоту серцебиття. Також програма вираховує частоту, з якою людина моргає, який радіус її зіниць і як часто людина рухає головою.

При цьому програма досліджує те, що людина пише в Twitter, що читає, як швидко прокручує сторінку, частоту натискання на кнопки миші. Все це говорить про психічний і фізичний стан. Програму випробували на 27 добровольцях. Людям послали повідомлення в соцмережі, щоб викликати у них певні емоції. І програма зробила точний висновок: чи людина відчуває позитивні, нейтральні або негативні емоції. У перспективі програму навчать розпізнавати конкретні емоції (гнів, смуток та інші).
0 777
16-09-2015, 13:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги