додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Розмір має значення

На ріст грудей можна впливати.

І чоловікам, і жінкам притаманні комплекси щодо "розмірів". Замаскувати недостатні розміри можна і пушапом і ватою, врешті-решт, але до якого віку жінки можуть чекати на збільшення грудей?

1. Генетика. Форма і розмір грудей, як і багато інших фізичних параметрів, визначаються генетично. Поглянь на свою маму, тітку й бабусю: їхня статура може дати тобі прогноз про те, який вигляд ти матимеш років через двадцять-тридцять. Запитай у них, коли їхні груди припинили рости.

2. Гормони і менструальний цикл також впливають на зростання бюста. Коли гормональний баланс у нормі, естрогени виробляються в достатній кількості, то і твоє тіло набуде жіночних форм. Пам'ятаєш дату початку місячних? Додай до свого віку три роки - це і буде той час, коли бюст сформується остаточно. Але вагітність, пологи і лактація також внесуть свої корективи у форму і розмір бюста.

3. Інші фактори, як національність, фізичний стан організму, місце проживання, харчування, вага. Наприклад, встановлено, що жінки південних і східних країн дозрівають набагато швидше за мешканок півночі і заходу. А, отже, їхні груди виростають скоріше і швидше зупиняють своє зростання. А ще при правильному і повноцінному харчуванні тіло формується набагато швидше.

4. Фізична активність і постава. Якщо ти сутулишся і мало рухаєшся, то груди розвиваються слабо. І навпаки.

На сьогодні розроблено багато спеціальних вправ, які допомагають зміцнити грудний відділ і накачати грудні м'язи. Існують і такі вправи, за допомогою яких можна поліпшити форму бюста, повернути пружність.

Також можна впливати на зростання грудей, переглянувши раціон. Включи в своє харчування продукти, багаті білками і жирами (корисними!), а ще вживай вітамінні комплекси. Їж побільше капусти, моркви, бобів, квасолі. Корисний для цих цілей масаж та інтенсивний секс.
0 885
10-09-2015, 08:30

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Ці пончики на сметані найбільше схожі до класичних, однак відрізняються простим рецептом
Всі рецепти ...
• Теги