додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Обираємо вид спорту в залежності від віку

У віці 15-20 років варто спробувати якомога більше видів спорту.

Виявляється, що заняття спортом можна зробити ще ефективнішими. Для цього слід обирати той вид спорту, який підходить нам по віку.

У віці 15-20 років варто спробувати якомога більше видів спорту, адже це допоможе не лише покращити вагу, але й обрати той вид спорту, який вам більше до вподоби. Варто спробувати взяти участь у командних іграх. Це не лише позитивно вплине на здоров'я, але й навчить працювати в команді за правилами.

Вік від 20 до 30 років є сприятливим практично для будь-якого виду спорту. В цей період варто прислухатись не стільки до тіла, скільки до своїх бажань. Згідно з бажаннями й обирати підходящий вид спорту.

Після 30 гнучкість людини поступово втрачається. Тому варто орієнтуватись на ті види спорту, які дозволяють працювати над м'язами та суглобами. Для цього підійде аеробіка, плавання, йога тощо.

Не варто перенавантажувати свій організм після 40, краще надати перевагу менш інтенсивним тренуванням. Обирати можна практично будь-який вид спорту, якщо стан здоров'я це дозволяє.
0 887
9-09-2015, 17:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Як готувати класичну італійську лазанью за вдосконаленим рецептом
Всі рецепти ...
• Теги