додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Інтернет-залежних вилікують

У США з'явилася нова послуга - лікування інтернет-залежних у психіатричних клініках.

У США з'явилася нова послуга - лікування інтернет-залежних у психіатричних клініках. Хворобу обіцяють вилікувати за 14 000 доларів.

"Американські експерти визначили, що хворими на інтернет-залежність слід вважати тих, хто проводить у світовій павутині понад 6 годин на день. А таких в Америці чимало", - йдеться у повідомленні.

Першим нову терапію почав пропонувати Медичний центр Бредфорд, розташований в Пенсільванії. Фахівці центру розробили 10-денний курс, в основу якого ліг досвід роботи з алкоголіками і наркоманами.

Незважаючи на високу вартість (медична страховка не покриває цей вид медичної допомоги), фахівці впевнені, що послуга матиме великий попит. Річ у тому, що залежність від мережі стає поголовною. Так, відомий психолог Аллен Френсіс з Університету Дюка запевняє, що у США залежних від світової павутини людей більше, ніж наркозалежних і алкоголіків разом узятих.
0 900
4-09-2015, 13:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Кабачки — майже універсальний та надзвичайно корисний овоч, який можна додавати в салат, використовувати як гарнір до м'яса
Всі рецепти ...