|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниЗловживати ними не варто. Японська кухня зараз знаходиться на хвилі своє популярності. Не можна заперечувати, що страви японської кухні багатьом до смаку, проте наскільки вони безпечні для здоров'я? Інгрідієнти з яких виготовляють суші й справді містять багато корисних речовин. Вони багаті на значну кількість вітамінів та мікроелементів, а їх поєднання дозволяє наситити організм достатньою кількістю поживних речовин. Рис, як основа ролів вважається дієтичним продуктом, проте він цілком здатен втамувати голод. Водорості норі є цінним джерелом йоду, а васабі володіє антисептичними властивостями. Проте суші можуть бути й шкідливими, особливо у тих випадках, коли ними зловживати. Надмірне вживання ролів може призвести до перенасичення організму йодом, а вживання суші з тунцем може перевищити норму ртуті в організмі. Роли з авокадо можуть призвести до появи алергії, адже як відомо авокадо дуже поширений алерген. Якщо ж налягати на васабі то є ризик утворення захворювань шлунково-кишкового тракту. Суші можуть бути корисними для нашого організму, проте лише тоді, коли вживати їх згідно з рекомендаціями лікарів: не частіше 2-3 разів на тиждень. Дітям до семи років харчуватись продуктами японської кухні не рекомендується. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
Щоб курятина була соковитою і не пересушеною, важливо дотримуватися правильних технік приготування
• Теги
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |