|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниЗловживати ними не варто. Японська кухня зараз знаходиться на хвилі своє популярності. Не можна заперечувати, що страви японської кухні багатьом до смаку, проте наскільки вони безпечні для здоров'я? Інгрідієнти з яких виготовляють суші й справді містять багато корисних речовин. Вони багаті на значну кількість вітамінів та мікроелементів, а їх поєднання дозволяє наситити організм достатньою кількістю поживних речовин. Рис, як основа ролів вважається дієтичним продуктом, проте він цілком здатен втамувати голод. Водорості норі є цінним джерелом йоду, а васабі володіє антисептичними властивостями. Проте суші можуть бути й шкідливими, особливо у тих випадках, коли ними зловживати. Надмірне вживання ролів може призвести до перенасичення організму йодом, а вживання суші з тунцем може перевищити норму ртуті в організмі. Роли з авокадо можуть призвести до появи алергії, адже як відомо авокадо дуже поширений алерген. Якщо ж налягати на васабі то є ризик утворення захворювань шлунково-кишкового тракту. Суші можуть бути корисними для нашого організму, проте лише тоді, коли вживати їх згідно з рекомендаціями лікарів: не частіше 2-3 разів на тиждень. Дітям до семи років харчуватись продуктами японської кухні не рекомендується. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |