додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Брусниця визнана суперпродуктом

Вона корисна для роботи серця.

Фахівці з Університеті Хельсінкі встановили, що флавоноли і поліфеноли, що містяться в брусниці, знижують тиск, що добре позначається на роботі серця і судин.
Якщо їсти брусницю регулярно протягом 2-х місяців, значно знижується ризик розвитку інфаркту та інсульту.

Вітаміни А, С і Е, каротин і пектин, що містяться в червоній ягоді, покращують зір і зміцнюють імунітет. Також поліпшується стан шкіри і волосся, зменшується зайва вага. Сік брусниці неймовірно корисний для людей, у яких є проблеми з шлунком.

Єдине, про що потрібно пам'ятати при вживанні брусниці, так це про те, що ця ягода має властивість накопичувати в собі шкідливі речовини з навколишнього середовища. А значить, їсти можна тільки ягоди, зібрані в екологічно чистих районах, далеко від автомобільних трас і заводів.
0 809
1-09-2015, 08:30

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Марципан набагато легше приготувати вдома, ніж ви можете подумати
Всі рецепти ...