додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Молочні продукти - профілактика раку

Ризик виникнення раку скорочує вживання кальцію і фосфору.

Молочні продукти зупиняють розвиток раку матки.

Вчені зі Сполучених Штатів Америки провели дослідження, в якому взяло участь 59 000 жінок. Протягом 10 років експерти стежили за тим, що їдять учасниці експерименту. До кінця дослідження померло тільки 6 000 жінок.

У результаті лікарі повідомили, що жінки, які вживали велику кількість молочних продуктів, скоротили ризик виникнення міоми матки. Ризик виникнення фіброзної пухлини зменшилася на 30%. Ці жінки в день пили по 4 і більше порцій молочних продуктів. Крім того, ризик виникнення раку скорочує вживання кальцію і фосфору.
0 875
26-08-2015, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Кабачки — майже універсальний та надзвичайно корисний овоч, який можна додавати в салат, використовувати як гарнір до м'яса
Всі рецепти ...