|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниРозповімо про продукти, які найкраще втамовують спрагу. Вода Проста вода дуже добре втамовує спрагу. Важливо, щоб вона була не крижана й бажано без газу. Добре, якщо її трохи підсолити, адже з рясним потовиділенням ми втрачаємо багато мікро- і макроелементів. Для різноманітності у воду можна додати кілька скибочок лимона або апельсина, скибочку свіжого огірка, трохи меду. Найкраще підійде природна мінерально-столова вода. Лікувальні мінеральні води можна пити тривалий час і краще перед їхнім вживанням порадитися з лікарем. У спеку варто пити воду часто, маленькими порціями, трохи охолоджену. Чай Зелений чай чудово втамує спрагу, особливо якщо він буде з молоком або лимоном. Його можна вживати як у гарячому, так і в холодному вигляді. Чорний чай теж можна пити у спеку – він тонізує і додає сил, але спрагу втамовує менше, ніж зелений. Якщо до чаю додати трави, наприклад, мелісу або м’яту, це підвищить його тонізуючі властивості. Кисломолочні продукти Всі кисломолочні продукти добре не тільки втамовують спрагу, але й насичують організм, оскільки швидко засвоюються, а також сприяють поліпшенню мікрофлори кишечнику. Ті, хто не любить кисломолочне, можуть пити молоко. Звичайно, воно не так освіжає і втамовує спрагу трохи менше. Щоправда, потрібно пити продукт тільки зі зниженою жирністю – 1-1,5%. Квас Тільки квас повинен бути справжній, без газу і різних консервантів, підсолоджувачів. Чудово втамовує спрагу, а завдяки ферментам, що знаходяться в ньому, сприяє легкому засвоєнню їжі. Обирайте тільки хлібний квас, без барвників, консервантів і газу. Соки Свіжовичавлений сік – джерело корисних мінералів і мікроелементів. Такий сік не тільки освіжає, але і втамовує голод, насичуючи організм корисними речовинами. Розмаїття смаків можна домогтися, роблячи овочеві та фруктові суміші. Дуже корисні овочеві соки: огірковий, селеровому, гарбузовий, томатний. Змішавши їх, можна отримати цікаві смакові поєднання. Але це не стосується магазинних соків, у яких шкоди більше, ніж користі. Лимонад, морси, компоти Компоти і морси, приготовані на основі натуральних ягід і фруктів, без додавання цукру чудово втамовують спрагу. Пити їх потрібно охолодженими, але не крижаними. Завдяки їхньому кислому смаку відбуватися швидке вгамування спраги, а вітамін С тонізує і заряджає бадьорістю. Надмірне додавання цукру при приготуванні компотів і морсів у рази знижує їхню здатність втамовувати спрагу. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |