|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниРегулярне вживання лікопіну може послужити профілактикою проблем із серцем. Нове дослідження, проведене вченими Університету Тафтс в Бостоні, США, показало, що регулярне вживання лікопіну протягом багатьох років може послужити відмінною профілактикою проблем із серцем. Лікопін — пігмент, через якого помідори володіють насиченим червоним кольором, антиоксидант. Велика кількість лікопіну міститься в червоних фруктах і овочах, а також продуктах з них: томатному соку, кетчупу і т. п. Учені протягом більш ніж 10 років стежили за раціоном "піддослідних", щоб довести позитивний вплив лікопіну на серцево-судинну систему. В результаті експерименту вони виявили, що підвищений рівень лікопіну в організмі призводить до зменшення ризику серцевого нападу. Більш того, за результатами досліджень Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics, низький рівень лікопіну збільшує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |