додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я » Новини

Яєчні білки знижують тиск

В майбутньому яєчні білки стануть доповненням до лікарської терапії гіпертоніків.

Китайські вчені встановили, що яєчні білки можна використовувати якліки від високого тиску.

Експерименти співробітників з Цзіліньського університету (Jilin University) показали, що пептид RVPSL, що міститься в яєчному білку, блокує вироблення в організмі речовин, які підвищують кров'яний тиск. 50 мг пептиду RVPSL (така кількість міститься приблизно в двох курячих яйцях) знижують тиск приблизно настільки ж, як і 10 мг препарату каптоприл.

Примітно, що побічних ефектів при цьому не спостерігається. Білок яйця зберігає властивість знижувати тиск навіть після термічної обробки, пише The Telegraph.

"Пептид яєчного білка може бути корисний як у профілактиці, так і в лікуванні гіпертонії", - коментує автор дослідження доктор Жіпенг Ю (Zhipeng Yu).

Дослідники впевнені, що в майбутньому яєчні білки стануть доповненням до лікарської терапії гіпертоніків.
0 535
13-08-2015, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
Чим небезпечний цукровий діабет?
Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти