додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Яблучна шкірка врятує від раку

Вони запобігають метастази раку печінки, кишечника та молочної залози.

Ні для кого не секрет, що яблука - дуже корисний фрукт. А якщо їсти їх з шкіркою, вони і зовсім перетворюються на "щеплення" від такої страшноїхвороби, як рак.

Яблука зміцнюють імунітет людини, що особливо важливо напередодні сезону грипу.
Американські вчені підкреслюють, що кольорова шкірка яблук - справжня скарбниця вітамінів та інших корисних речовин. У ній міститься десяток хімічних сполук, які здатні успішно протистояти раковим клітинам.

Унікальні з'єднання отримали назву трітерпеноїди. Вони запобігають метастази раку печінки, кишечника та молочної залози.

Готуємо яблуко з курагою, родзинками, вишнями та горіхами.
0 756
12-08-2015, 17:33

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
Як італійці готують пасту: 10 секретів досконалості, які варто знати

Якщо ви хочете з'їсти тарілку смачної пасти аль денте, якою італійці насолоджуються чи кожного обіду, тоді пропонуємо поради, як приготувати ідеальну пасту по-італійськи
Всі рецепти ...