додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Створено гель, що запобігає від зараження ВІЛ

Інтим-гель має протизапальний ефект, що зменшує ймовірність зараження та іншими захворюваннями.

Іспанські вчені розробили інтимний гель на основі дендримерів 2G- S16 - мікроскопічних частинок, що захищають епітеліальні клітини та імунну систему від вірусу СНІДу.

Користуватися препаратом зможуть і чоловіки, і жінки. Імунологи розрахували, що якщо хоча б 30 % жінок використовували цей інтим-гель перед статевим актом, зараження змогли б уникнути 3,7 млн осіб .

Це новий засіб, що захищає від вірусу СНІДу, має й інші корисні властивості. Інтим-гель має протизапальний ефект, що зменшує ймовірність зараження та іншими захворюваннями. Ця мазь призначена для місцевого застосування. Вона нетоксична і ефективна протягом 18 - 24 годин. Тобто, одноразово намастивши цей гель на статеві органи хоча б одного з партнерів, молоді люди можуть спокійно займатися сексом кілька разів.

Створений іспанськими вченими блокатор вірусу СНІДу не змінює нормальну мікрофлору піхви, не викликає роздратування і не впливає на чоловічу фертильність. Розробники препарату обіцяють, що його ціна буде прийнятною. Правда, у продаж унікальний інтим-гель надійде не раніше ніж через 5 років.

Справа в тому, що тестування цієї мазі на людині поки ще не проводилося. На доклінічних випробуваннях оригінальний засіб контрацепції показало свою високу ефективність ( 90%).
0 726
11-08-2015, 17:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Кабачки — майже універсальний та надзвичайно корисний овоч, який можна додавати в салат, використовувати як гарнір до м'яса
Всі рецепти ...