додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Товстіємо від Коли

Напій призводить до загострення почуття голоду.

Якщо у спеку деякі люди тамують спрагу водою то інші ж купують солодкі газовані напої. Питання про шкідливість чи калорійність не виникає адже на упаковці пише "0,2 ккал на пляшку", звичайна вода на ті ж 0,2 ккал менш калорійна тому чи не час побалувати себе смачнішими напоями? Чи можна погладшати від таких напоїв?
Почнемо з того що щоденне вживання газованих напоїв із "нульовим" вмістом цукру і калорій на 48% збільшують ризик виникнення інфарктів та інсультів. Такими є дані нового дослідження, проведеного Колумбійським університетом США.

Керівник приватного Європейського інституту дослідження продуктів і проблем харчування EU.LE в Мюнхені Удо Польмер (Udo Pollmer) вказує на зв'язок між замінниками цукру і ожирінням. Як приклад Польмер, відомий своїми провокаційними тезами в галузі дієтології, призводить практику використання цих добавок при відгодівлі свиней, вказуючи на аналогічну їхню дію і на організм людини.

Мозок отримує помилковий сигнал про надходження великої кількості калорій в організм реагує на це виділенням інсуліну, що пізніше призводить до загострення почуття голоду.
0 754
10-08-2015, 08:30

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги