|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниНе викидайте шкаралупу від перепелиних яєць. Популярність перепелиним яйцям принесли японці. У минулі часи вони вивезли партію яєць для детального вивчення. Їх корисні властивості так вразили вчених, що їх стали продавати всюди. До складу перепелиних яєць входять: білки з незамінними амінокислотами - лізин, тирозин, гістидин, треонін і гліцин; вітаміни групи В, вітамін А; мікроелементи - залізо, фосфор, калій, кобальт і мідь. Для лікувальних цілей рекомендується пити сирі яйця постійно протягом 3-4 місяців. У чому користь: зміцнюють кісткові тканини, стабілізують роботу серця, передміхурової залози, шлунка, печінки і нирок. У літньому віці поліпшується зір і зміцнюються кістки. У парі з фруктовими та овочевими соками тонізують організм. Можна використовувати у вигляді масок для зміцнення волосся. Не викидайте шкаралупу від перепелиних яєць. Порошком з їх шкаралупи поповнюють дефіцит кальцію в організмі, усувають діатез, печію, запор, роздратування, безсоння. Зміцнюють волосяні цибулини на голові, лікують ламкість нігтів, попереджають кровоточивість ясен. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |