додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Перепелині яйця: в чому їх користь

Не викидайте шкаралупу від перепелиних яєць.

Популярність перепелиним яйцям принесли японці. У минулі часи вони вивезли партію яєць для детального вивчення. Їх корисні властивості так вразили вчених, що їх стали продавати всюди.

До складу перепелиних яєць входять: білки з незамінними амінокислотами - лізин, тирозин, гістидин, треонін і гліцин; вітаміни групи В, вітамін А; мікроелементи - залізо, фосфор, калій, кобальт і мідь.

Для лікувальних цілей рекомендується пити сирі яйця постійно протягом 3-4 місяців.

У чому користь: зміцнюють кісткові тканини, стабілізують роботу серця, передміхурової залози, шлунка, печінки і нирок. У літньому віці поліпшується зір і зміцнюються кістки. У парі з фруктовими та овочевими соками тонізують організм. Можна використовувати у вигляді масок для зміцнення волосся.

Не викидайте шкаралупу від перепелиних яєць. Порошком з їх шкаралупи поповнюють дефіцит кальцію в організмі, усувають діатез, печію, запор, роздратування, безсоння. Зміцнюють волосяні цибулини на голові, лікують ламкість нігтів, попереджають кровоточивість ясен.
0 946
9-08-2015, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Марципан набагато легше приготувати вдома, ніж ви можете подумати
Всі рецепти ...