додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Перепелині яйця: в чому їх користь

Не викидайте шкаралупу від перепелиних яєць.

Популярність перепелиним яйцям принесли японці. У минулі часи вони вивезли партію яєць для детального вивчення. Їх корисні властивості так вразили вчених, що їх стали продавати всюди.

До складу перепелиних яєць входять: білки з незамінними амінокислотами - лізин, тирозин, гістидин, треонін і гліцин; вітаміни групи В, вітамін А; мікроелементи - залізо, фосфор, калій, кобальт і мідь.

Для лікувальних цілей рекомендується пити сирі яйця постійно протягом 3-4 місяців.

У чому користь: зміцнюють кісткові тканини, стабілізують роботу серця, передміхурової залози, шлунка, печінки і нирок. У літньому віці поліпшується зір і зміцнюються кістки. У парі з фруктовими та овочевими соками тонізують організм. Можна використовувати у вигляді масок для зміцнення волосся.

Не викидайте шкаралупу від перепелиних яєць. Порошком з їх шкаралупи поповнюють дефіцит кальцію в організмі, усувають діатез, печію, запор, роздратування, безсоння. Зміцнюють волосяні цибулини на голові, лікують ламкість нігтів, попереджають кровоточивість ясен.
0 1 061
9-08-2015, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
Кутя

Кутя здається простою стравою лише на перший погляд. Насправді вона вимагає точності, терпіння та розуміння процесів
Всі рецепти ...