додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Які кращі напої для серця

Вживання зеленого чаю допомагає зменшити ризик розвитку ішемічної хвороби серця.

Є напої, вживання яких позитивно впливає на стан серця.

Зелений чай містить багато антиоксидантів, важливих для серцево-судинної системи. Часте вживання зеленого чаю допомагає зменшити ризик розвитку ішемічної хвороби серця. Він допомагає підтримувати низький рівень холестерину, а також знизити ризик утворення тромбів і виникнення інсульту.

Заварюйте зелений чай правильно, не крутим окропом, настоюйте протягом декількох хвилин. Рекомендується пити від однієї до трьох чашок чаю на день.

Гранатовий сік має антиоксидантний потенціал, який перевершує багато інших продуктів з аналогічним ефектом. Цей напій допомагає знизити рівень холестерину, попередити утворення холестеринових бляшок і збільшити приплив крові до серця.

Намагайтеся вживати тільки свіжоприготований гранатовий сік. Інші варіанти цього напою можуть містити консерванти або барвники, що менш корисно.

Чорний чай проходить процес ферментації після того, як листя збирають і сушать. Результат цього - потужні антиоксиданти, які допомагають підтримувати здоров'я серця. Чорний чай показаний для зниження ризику інсульту, рівня "поганого" холестерину. Цей напій також покращує функцію кровоносних судин і кровотік в коронарних артеріях.

Щоразу намагайтеся пити свіжозаварений чорний чай. Краще відмовтеся від бутильованого напою, який продається в магазинах. Він містить мінімум корисних речовин.
0 738
8-08-2015, 10:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги