додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

В чому небезпека мікрохвильовок

Ми отримуємо "мертву" їжу, що втратила свою харчову цінність.

Медики давно попереджають про те, що страви з мікрохвильовки не є дуже корисними. Але нове відкриття може стати мотивом для повної відмови від приготування їжі в СВЧ-печах.

Магнетрон - потужний випромінювач електромагнітного поля, який знаходиться всередині мікрохвильової печі. Саме завдяки йому молекули в продуктах починають рухатися, тертися один об одного, і їжа нагрівається.

Через це тертя молекул руйнуються майже всі вітаміни і антиоксиданти у продуктах.

Так, приготування броколі в мікрохвильовці призводить до втрати 98% важливих протиракових речовин. Вчені прирівняли такий спосіб приготування їжі до атомної війни всередині продукту.

Таким чином, все, заради чого ми вживаємо той чи інший продукт, нещадно руйнує мікрохвильовка, залишаючи недоторканим тільки грубі клітинні волокна. Ми отримуємо "мертву" їжу, що втратила свою харчову цінність.

Регулярне вживання такої їжі з часом провокує захворювання судин, серця, а також погіршує роботу головного мозку і знижує обмін речовин.
0 955
6-08-2015, 13:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Кабачки — майже універсальний та надзвичайно корисний овоч, який можна додавати в салат, використовувати як гарнір до м'яса
Всі рецепти ...