|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниМи отримуємо "мертву" їжу, що втратила свою харчову цінність. Медики давно попереджають про те, що страви з мікрохвильовки не є дуже корисними. Але нове відкриття може стати мотивом для повної відмови від приготування їжі в СВЧ-печах. Магнетрон - потужний випромінювач електромагнітного поля, який знаходиться всередині мікрохвильової печі. Саме завдяки йому молекули в продуктах починають рухатися, тертися один об одного, і їжа нагрівається. Через це тертя молекул руйнуються майже всі вітаміни і антиоксиданти у продуктах. Так, приготування броколі в мікрохвильовці призводить до втрати 98% важливих протиракових речовин. Вчені прирівняли такий спосіб приготування їжі до атомної війни всередині продукту. Таким чином, все, заради чого ми вживаємо той чи інший продукт, нещадно руйнує мікрохвильовка, залишаючи недоторканим тільки грубі клітинні волокна. Ми отримуємо "мертву" їжу, що втратила свою харчову цінність. Регулярне вживання такої їжі з часом провокує захворювання судин, серця, а також погіршує роботу головного мозку і знижує обмін речовин. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |