додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Виділення після місячних

Зверніть увагу на симптоми.

Найчастіше виділення, не пов'язані з менструацією, лякають жінок. Далеко не кожна знає про те, які виділення з піхви вважаються нормою, а за наявності будь варто негайно звернутися до гінеколога.

Про молочницю (кандидозі) свідчить поява білих сирнистий або схожих на кефір виділень, плівок або нальоту білого кольору на статевих губах, кліторі. Як правило, їх супроводжують хлібний або кисломолочний запах і свербіж.

Про дисбіоз піхви говорить наявність білих, зеленуватих або сіруватих плівкових виділень, що супроводжуються рибним запахом.

Про наявність інфекцій, які передаються статевим шляхом, сигналізують жовто-зеленого кольору виділення.

Про гостру бактеріальну інфекцію в піхві, гостромий аднексит (запалення яєчників), гострий сальпінгіт (запалення в маткових трубах) говорить наявність рясних виділень жовтого або зеленого відтінків.

Про гнійний цервіцит свідчить наявність гнійних виділень зеленого кольору. Вони мають густу консистенцію, поєднуються зі слизом, посилюються від напруги, в процесі дефекації.

Про те, що в матці відбувається патологічний процес, говорить наявність коричневих темних виділень протягом декількох днів після менструації.

Про наявність хронічного ендометриту, хронічного ендоцервіциту говорить наявність сукровиці, що володіє неприємним запахом. Як правило, вона з'являється в передменструальний період.
0 9 883
2-08-2015, 17:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги