додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

ООН закликає українців до здорового способу життя

" Будь здоровим, живи довше! ".

Представництво ООН в Україні має намір популяризувати здоровий спосіб життя серед населення країни за допомогою зовнішньої соціальної реклами.
В рамках інформаційної кампанії на носіях зовнішньої реклами буде розміщено більше двох тисяч плакатів. Сіті-лайти і білборди із закликами до здорового способу життя з'являться в 30-ти містах.

За словами виконуючої обов'язки координатора системи ООН в Україні, голови представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Юкіе Мокуо, на зовнішніх носіях будуть представлені п'ять тем, пов'язаних зі здоров'ям, а саме: здорова планета і навколишнє середовище, користь вживання фруктів і овочів, вакцинація, репродуктивне здоров'я, здорове старіння.

Як зазначається, на білбордах та сіті-лайтах поруч з намальованими зображеннями будуть заклики, що відповідають зазначеним темам: "Будь свідомим, збережи планету!", "Вживай більше свіжих овочів і фруктів! 500 грам в день в 5-й порціях!", " Піклуйся про здоров'я, зроби щеплення собі і дітям! "," Майбутнє потрібно планувати! "," Будь здоровим, живи довше! ".

На кожному плакаті буде слоган інформкампанія "У твоєму житті є люди, заради яких варто жити!".

Крім того, як уточнили в представництві ООН, протягом року будуть розроблятися й інші компоненти кампанії, зокрема відеоролики, події з даної тематики.
0 816
28-07-2015, 13:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Як готувати класичну італійську лазанью за вдосконаленим рецептом
Всі рецепти ...
• Теги