додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Чи потрібно користуватись дезодорантами

У 75% людей неприємний запах поту відсутній.

Британські вчені виявили, що у 75% людей неприємний запах поту відсутній, але вони продовжують користуватися дезодорантами.

У дослідженні взяли участь 6495 жінок. Виявилося, що приблизно 117 (2%) жінок є носіями рідкісної версії гена ABCC11, тобто у них відсутній неприємний запах поту. Слід зазначити, що серед жінок з неприємним запахом поту, дезодорантом не користуються 5%, тоді як серед жінок, у яких неприємний запах відсутній, дезодорантом не користується 25%. Тим не менш, в загальній популяції дезодорантом продовжують користуватися 75% людей, яким він не потрібен.

Виходить, що чверть людей, усвідомлюють, що у них немає неприємного запаху, і не користуються дезодорантом. Однак три чверті людей, у яких немає неприємного запаху, не знають про це і продовжують за інерцією користуватися дезодорантами .

Не виключено, що в майбутньому люди отримають можливість індивідуально підбирати засоби гігієни з допомогою генетичного дослідження. Простий генетичний тест, що дозволяє відмовитися від використання дезодоранту, заощадить гроші і зменшить забруднення навколишнього середовища.

0 1 002
27-07-2015, 13:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Мабуть, пельмені, разом з варениками — одна з найшвидших у приготуванні страв, коли не хочеться готувати
Всі рецепти ...
• Теги