додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Сім причин спати голяка

Ця звичка зменшить Ваш живіт.

Якщо ви почнете спати голяка вже починаючи з сьогоднішньої ночі, то отримаєте масу переваг. Ось 7 причин, чому ви повинні спати голяка. Всі вони - абсолютно наукові, цілком логічні і підтверджені дослідженнями.

1. Ви будете краще висипатися
За даними Американської медичної академії сну, в той час, поки ви спите, температура вашого тіла помітно знижується. Це і є основа циркадних ритмів: чим вона нижча, тим глибше ви провалюєтесь в сон. Піжама може порушити цей природний перепад температур. Як наслідок, вона заважає вам виспатися, а не допомагає. Тому вона - один з головних джерел безсоння, хоча ви цього й не усвідомлюєте.

2. Ваші статеві органи стануть здоровішими
Дженніфер Ланда, доктор медичних наук і автор книги The Sex Drive Solution for Women, каже, що спати оголеною - це дуже корисно для ваших геніталій.

Відмовившись від нижньої білизни і піжами, ви сприяєте аерації, провітрювання своєї зони бікіні. Говорити про це трохи соромно, але це дійсно так.

3. Ви будете почувати себе більш сексуальною
Спляча оголена жінка - це дуже сексуально. Повірте, для вашого нового бойфренда немає нічого сексуальніше, ніж бачити вас в такому вигляді. Дослідження навіть показують, що пари, в яких обидва партнери сплять оголеними, частіше займаються сексом вранці.

4. Ваш живіт стане менше
Якщо ви будете спати в чому мати народила, це дозволить вам зменшити кількість жиру навколо вашого живота. І навіть знизити рівень холестерину. Як пише The Huffington Post, ваше тіло вночі остигає і посилено виробляє гормони росту. Одночасно воно пригнічує вироблення кортизолу, що покращує вашу здатність заснути.

5. Ви і ваш партнер станете ближче один одному
Якщо хлопець і дівчина сплять в одному ліжку оголеними, це стимулює у обох посилене вироблення окситоцину. У цього гормону три функції. По-перше, він знижує рівень стресу і ризик розвитку депресії. По-друге, він омолоджує шкіру. Нарешті, по-третє, він підсилює ступінь прихильності між вами і тією людиною, яка поруч. Недарма його ще називають гормоном любові.

6. Вам не доведеться приймати душ вранці
Є одна річ, яку ненавидять всі дівчата, - це душ вранці. Хоча б тому, що він змушує нас прокидатися на 20-30 хвилин раніше. І сушити волосся.

До того ж, якщо ви спите без піжами і нижньої білизни, то напевно вам буде не так жарко. Це означає, що ви не будете потіти уві сні. Тобто рано вранці ваше волосся більше не буде занадто жирним для того, щоб вийти з ними на вулицю.

7. Це просто легше
0 1 855
21-07-2015, 13:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги