додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Якість їжі залежить від посуду

Важливо обирати посуд з твердого металу і з товстим дном.

Вибір якісних та корисних продуктів це ще не все, адже потрібно звертати увагу не лише на їжу, але й посуд з якого мит її їмо.

По-перше не варто смажити продукти на великій кількості олії, адже цінність продукту під впливом розігрітої олії може втрачатись. Зрештою для того, щоб позбутись від цієї проблеми слід суттєво зменшити кількість сковорідок у домі, щоб не спокушатись на смачненьку смажену їжу.

Проте, як виявилось традиційні каструлі також не такі вже й корисні. Кипляча вода здатна руйнувати до 90% поживних речовин, які знаходяться у продукті. Через такий спосіб приготування смакові якості продукту втрачаються і доводиться додавати до нього різноманітні спеції.

Важливо обирати посуд з твердого металу і з товстим дном, яке рівномірно розподілятиме температуру для приготування страви.

Одним з найбільш корисних способів приготування їжі це їжа на пару. Завдяки такому способу їжа залишає при собі значну частину поживних речовин та збереже природний смак продуктів.
0 1 069
21-07-2015, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Марципан набагато легше приготувати вдома, ніж ви можете подумати
Всі рецепти ...