|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниСлід частіше вживати кисломолочні продути. Мікрофлора кишківника - це різноманіття мікроорганізмів, які характерні для конкретного організму. Усі ці мікроорганізми взаємодіють між собою у кишківнику. У кишківнику містяться, на жаль, не лише корисні мікроорганізми, але й такі, які можуть нашкодити організму, тобто патогенні. Під впливом таких мікроорганізмів частина булку, який потрапляє до кишківника починає гнити, а вуглеводи - бродити. Продукти гниття та бродіння, у свою чергу також шкодять організму людини всотуючись у кров і транспортуючись таким чином по організму. Пересуваючись таким чином вони можуть шкодити діяльності різноманітних органів. Найбільше від такого впливу страждає головний мозок і як наслідок людина більше втомлюється, стає більш дратівливою та може частіше страждати від головного болю. Найбільш поширеним способом боротьби з такого роду інтоксикацією є підселення у кишківник мікроорганізмів, які підтримують корисну мікрофлору та пригнічують патогенну. Для підселення таких мікроорганівзмів слід частіше вживати кисломолочні продути, адже вони здатні виробляти речовини, які пригнічують патогенну флору. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |