додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Мікрофлора кишківника: навіщо про неї дбати

Слід частіше вживати кисломолочні продути.

Мікрофлора кишківника - це різноманіття мікроорганізмів, які характерні для конкретного організму. Усі ці мікроорганізми взаємодіють між собою у кишківнику.

У кишківнику містяться, на жаль, не лише корисні мікроорганізми, але й такі, які можуть нашкодити організму, тобто патогенні. Під впливом таких мікроорганізмів частина булку, який потрапляє до кишківника починає гнити, а вуглеводи - бродити.

Продукти гниття та бродіння, у свою чергу також шкодять організму людини всотуючись у кров і транспортуючись таким чином по організму. Пересуваючись таким чином вони можуть шкодити діяльності різноманітних органів.

Найбільше від такого впливу страждає головний мозок і як наслідок людина більше втомлюється, стає більш дратівливою та може частіше страждати від головного болю.

Найбільш поширеним способом боротьби з такого роду інтоксикацією є підселення у кишківник мікроорганізмів, які підтримують корисну мікрофлору та пригнічують патогенну.

Для підселення таких мікроорганівзмів слід частіше вживати кисломолочні продути, адже вони здатні виробляти речовини, які пригнічують патогенну флору.
0 837
20-07-2015, 08:30

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
Кутя

Кутя здається простою стравою лише на перший погляд. Насправді вона вимагає точності, терпіння та розуміння процесів
Всі рецепти ...