додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Мікрофлора кишківника: навіщо про неї дбати

Слід частіше вживати кисломолочні продути.

Мікрофлора кишківника - це різноманіття мікроорганізмів, які характерні для конкретного організму. Усі ці мікроорганізми взаємодіють між собою у кишківнику.

У кишківнику містяться, на жаль, не лише корисні мікроорганізми, але й такі, які можуть нашкодити організму, тобто патогенні. Під впливом таких мікроорганізмів частина булку, який потрапляє до кишківника починає гнити, а вуглеводи - бродити.

Продукти гниття та бродіння, у свою чергу також шкодять організму людини всотуючись у кров і транспортуючись таким чином по організму. Пересуваючись таким чином вони можуть шкодити діяльності різноманітних органів.

Найбільше від такого впливу страждає головний мозок і як наслідок людина більше втомлюється, стає більш дратівливою та може частіше страждати від головного болю.

Найбільш поширеним способом боротьби з такого роду інтоксикацією є підселення у кишківник мікроорганізмів, які підтримують корисну мікрофлору та пригнічують патогенну.

Для підселення таких мікроорганівзмів слід частіше вживати кисломолочні продути, адже вони здатні виробляти речовини, які пригнічують патогенну флору.
0 736
20-07-2015, 08:30

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Мабуть, пельмені, разом з варениками — одна з найшвидших у приготуванні страв, коли не хочеться готувати
Всі рецепти ...
• Теги