додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Коли краще працювати

Найбільш зосередженими працівники є у період до одинадцятої ранку.

Американські науковці аналізували продуктивність людей під час робочого дня для того, щоб виявити найбільш та найменш продуктивний період під час робочого дня.

Для того, щоб отримати інформацію стосовно цього питання науковці опитали декілька десятків працівників різних офісних компаній. Метою опитування було виявити, які години роботи даються їм найлегше, а які найважче.

Проаналізувавши відповіді, які науковці отримали у результаті опитування, вони отримали результати, які вказували на те, що найбільш зосередженими працівники є у період до одинадцятої ранку.

Саме у цей ранковий період працівникам вдається налаштуватись на роботу, скласти свій денний план та повільно ввійти у ритм робочого процесу.

Продуктивним періодом є і проміжок часу між другою та третьою дня, а вже після цього періоду працівники починають більше відволікатись та байдикувати.

Найбільш несприятливим періодом для роботи є проміжок часу відразу перед обідом та після нього.В цей час працівників починає дратувати усе, що пов'язане з професійною діяльністю, проте вже через годину це минається.
0 716
18-07-2015, 14:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Як готувати класичну італійську лазанью за вдосконаленим рецептом
Всі рецепти ...
• Теги