додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Яка кількість цукру здатна викликати діабет

Обмежте споживання солодкої їжі.

Надлишок цукру становить серйозний ризик для здоров'я.Цукор є абсолютно марним продуктом для нашого організму - він не містить ні клітковини, ні вітамінів, ні мінеральних речовин: це всього лише "порожні" калорії, які завжди перетворюються в жир.

Рафінований цукровий пісок негативно впливає на обмінні процеси і при зловживанні рано чи пізно призводить до серйозних проблем зі здоров'ям.

Гірка правда про солодощі така, що якщо ви їсте занадто багато цукру або цукровмісних продуктів, то поступово перетворюєте своє тіло в автомат для виробництва та накопичення жиру.

Але це ще не все: при вживанні більше 60 - 70 г цукру на добу ви збільшуєте ризик захворіти діабетом в 2 рази! Українці їдять більше дозволених 70 г у багато разів. Але для дієтолога така любов до солодощів може ще сигналізувати про брак кальцію та хрому, а також порушення толерантності до глюкози. Тому, перш за все лікар направляє пацієнта на обстеження.

Оскільки цукор несе таку серйозну небезпеку для здоров'я, то найправильніше рішення по відношенню до нього - різко обмежити його кількість, а ще краще повністю виключити зі свого раціону. Погодьтеся, що їжа повинна продовжувати наше життя, а не вкорочувати її.

Залежність від солодкого - погана звичка (схожа на куріння і алкоголізму), відмовитися від якої під силу кожному. Тим більше якщо є ризик появи діабету.
0 920
12-07-2015, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги