|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниНе замінюйте прийом їжі морозивом. Користь і шкода морозива в основному залежать від вмісту в ньому білків, які повідомляють йому поживну цінність. Користь приносить морозиво, виготовлене з натуральних продуктів, тим більше - з молока. Таке морозиво калорійне і має велику кількість вітамінів, мінералів і амінокислот. А ось морозиво, виготовлене із суміші жирів рослинного походження, має сумнівну поживну цінність. Морозиво не можна вживати людям з цукровим діабетом або надлишковою вагою. Морозиво на основі тваринних жирів не слід вживати людям з підвищеним рівнем холестерину. Навіть здоровим людям не варто захоплюватися морозивом з різними ароматичними добавками: полуничним, малиновим і т. п. В такі сорти додають шкідливі для організму штучні харчові добавки. Краще з'їсти натуральне плодово-ягідне морозиво. Найнижчий відсоток жирності має молочне морозиво. Однак не забувайте, що всі види морозива багаті цукром, що сприяє підвищенню глюкози в крові. Надмірне вживання морозива сприяє постійним головним болям. Це пояснюється тим, що при різкому зниженні температури тіла відбувається звуження судин, а отже, зменшується кровообіг. Так як мозок не отримує необхідної кількості кисню, починаються головні болі. Не слід вживати багато морозива людям з ішемією серця, атеросклерозом і карієсом. Навіть здоровим людям не слід зловживати цим продуктом. Бажано з'їдати не більше 2-3 порцій на тиждень. Що стосується дітей, то не потрібно, щоб морозиво заміняло повноцінний прийом їжі. Єдиним винятком може послужити морозиво замість полудня. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|