додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

В Чернівцях відбувся тренінг по лікуванню розладів особистості

Семінар провела доктор медицини Швейцарської Конфедерації Крістіане Рьош.

У рамках міжнародної співпраці з Психіатричною клінікою м. Мюнстерлінген (Швейцарська Конфедерація) на базі Буковинського державного медичного університету відбувся триденний семінар-тренінг "Психодинамічний підхід у лікуванні розладів особистості в осіб, що зазнали частої або повторної травматизації", який провела доктор медицини, завідувач психотерапевтичним відділенням клініки Крістіане Рьош та координатор співпраці, фахівць з догляду відділення ранніх психозів Психіатричної клініки Олена Кірюхіна.

Під час семінару були розглянуті історичний розвиток уявлень про розлади особистості, діагностика структури особистості в психодинамічномому підході, проведення структурного інтерв’ю за Кренбергом, питання менталізації та прив’язаності, етапи психодинамічної терапії.

Також пані Рьош продемонструвала відеоматеріали з власного архіву за даною проблематикою. Учасники тренінгу – понад 50 лікарів-психологів, психотерапевтів, психіатрів, психологів з м. Чернівці та області, а також колеги з Києва, Хмельницького, Івано-Франківська та Одеси – мали змогу на практиці здійснити аналіз конкретних клінічних випадків.

Окрім того, відбулася зустріч ректора БДМУ Тараса Бойчука з Крістіне Рьош, під час якої були обговорені питання подальшого співробітництва, академічної мобільності студентів і викладачів, використання дистанційних технологій навчання, психологічної та психотерапевтичної допомоги.

Співпраця між Буковинським державним медичним університетом та Психіатричною клінікою м. Мюнстерлінген триває вже 9 років, упродовж яких реалізується програма академічних обмінів, відбуваються он-лайн-лекції провідних фахівців клініки для студентів і співробітників БДМУ, проводяться тренінги та майстер-класи.
0 542
8-07-2015, 16:53

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Мабуть, пельмені, разом з варениками — одна з найшвидших у приготуванні страв, коли не хочеться готувати
Всі рецепти ...
• Теги