|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниВживання солодощів подвоює ризик смерті від кардіологічних захворювань. Дослідники вивчили статистику смертності від серцево-судинних захворювань в цій вибірці і зіставили її з даними за споживанням доданого цукру. Небезпека серцево-судинних захворювань підвищується експоненціально зі збільшенням споживання доданого цукру. Про це каже автор дослідження Цюаньхе Ян, старший науковий співробітник Центру контролю і запобігання захворювань. Банка звичайної коли містить близько 140 ккал у вигляді доданого цукру, тобто близько 7% щоденного запасу калорій при споживанні 2000 ккал в день. Щоб простежити тенденції споживання доданого цукру, Ян і колеги переглянули дані 31 тисячі чоловік, що брали участь в Національному дослідженні по здоров'ю і харчуванню за кілька років. Дослідники вивчили статистику смертності від серцево-судинних захворювань в цій вибірці і зіставили її з даними за споживанням доданого цукру. У результаті вчені з'ясували, що люди, які споживають більше 21% щоденних калорій у вигляді доданого цукру, подвоюють собі ризик померти від кардіологічних захворювань в порівнянні з тими, хто споживає в такій формі менше 10%. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |