додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Цукор викликає хвороби серця

Вживання солодощів подвоює ризик смерті від кардіологічних захворювань.

Дослідники вивчили статистику смертності від серцево-судинних захворювань в цій вибірці і зіставили її з даними за споживанням доданого цукру.

Небезпека серцево-судинних захворювань підвищується експоненціально зі збільшенням споживання доданого цукру. Про це каже автор дослідження Цюаньхе Ян, старший науковий співробітник Центру контролю і запобігання захворювань.

Банка звичайної коли містить близько 140 ккал у вигляді доданого цукру, тобто близько 7% щоденного запасу калорій при споживанні 2000 ккал в день.

Щоб простежити тенденції споживання доданого цукру, Ян і колеги переглянули дані 31 тисячі чоловік, що брали участь в Національному дослідженні по здоров'ю і харчуванню за кілька років.

Дослідники вивчили статистику смертності від серцево-судинних захворювань в цій вибірці і зіставили її з даними за споживанням доданого цукру. У результаті вчені з'ясували, що люди, які споживають більше 21% щоденних калорій у вигляді доданого цукру, подвоюють собі ризик померти від кардіологічних захворювань в порівнянні з тими, хто споживає в такій формі менше 10%.
0 793
30-06-2015, 17:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги