додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Цукор викликає хвороби серця

Вживання солодощів подвоює ризик смерті від кардіологічних захворювань.

Дослідники вивчили статистику смертності від серцево-судинних захворювань в цій вибірці і зіставили її з даними за споживанням доданого цукру.

Небезпека серцево-судинних захворювань підвищується експоненціально зі збільшенням споживання доданого цукру. Про це каже автор дослідження Цюаньхе Ян, старший науковий співробітник Центру контролю і запобігання захворювань.

Банка звичайної коли містить близько 140 ккал у вигляді доданого цукру, тобто близько 7% щоденного запасу калорій при споживанні 2000 ккал в день.

Щоб простежити тенденції споживання доданого цукру, Ян і колеги переглянули дані 31 тисячі чоловік, що брали участь в Національному дослідженні по здоров'ю і харчуванню за кілька років.

Дослідники вивчили статистику смертності від серцево-судинних захворювань в цій вибірці і зіставили її з даними за споживанням доданого цукру. У результаті вчені з'ясували, що люди, які споживають більше 21% щоденних калорій у вигляді доданого цукру, подвоюють собі ризик померти від кардіологічних захворювань в порівнянні з тими, хто споживає в такій формі менше 10%.
0 911
30-06-2015, 17:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
Кутя

Кутя здається простою стравою лише на перший погляд. Насправді вона вимагає точності, терпіння та розуміння процесів
Всі рецепти ...