додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Зрада викликає проблеми з серцем

Щасливі відносини захищають від хвороб.

Медики виявили, що зрада дружині є одним з факторів підвищення ризику серцевих нападів у чоловіків. Разом з тим, викликати серцевий напад може відхід до сну після опівночі, зморшки на мочках вух, та ще багато чого.

За інформацією дослідників з японської клініки Місао, проблеми з серцем чекають і на тих, хто лягає спати після опівночі, навіть якщо загальна тривалість сну більше шести годин. Зокрема, чоловіки, які лягали спати після 12 ночі, мали згодом більш ригідні артерії. Ймовірно, такі люди перебувають у стані більшого стресу, частіше вживають пізно ввечері алкоголь, палять і їдять жирну, солодку їжу.

Університет Флоренції, у свою чергу, попередив, що одружені чоловіки, що зраджували своїм партнеркам, мають підвищений ризик серцевого нападу. Можливо, тут відіграє роль депресія, що штовхає на зраду, адже, як показало дослідження, щасливі відносини захищають від проблем з серцем. До речі, самотні люди старше 50-60 років мають підвищений ризик проблем з серцем.
0 687
30-06-2015, 13:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Кабачки — майже універсальний та надзвичайно корисний овоч, який можна додавати в салат, використовувати як гарнір до м'яса
Всі рецепти ...