додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Няня зекономить час і здоров’я

Сумління і терпеливість – важливі характеристики няні.

Няня для дитини – практично необхідність для мами теперішнього. Швидкий темп сучасного світу ставить свої вимоги і виклики, жінка тепер рідко може дозволити собі виховувати дитину і жертвувати заради цього роботою та кар’єрним ростом. Пошуки консенсусу вносять свої корективи і змушують матусь шукати когось, хто допоміг би виховувати синів і дочок.

Часто головною причиною не заводити дітей для сучасної пари може стати якраз важкість у вихованні та необхідність присвятити весь свій час маляті.Няня для дитини – той вихід, який зробить щасливими обидві сторони.

Няня – людина, яка має володіти підходящим набором якостей. Першою у ряді вимог є, певна річ, любов до дітей. Також няня має бути відповідальною і розуміти, що на її плечі покладена турбота за дитиною. Не обійтися у цій професії без сумлінності та терпливості. Не останнє місце займає акуратність няні, адже батьки часто довіряють їй свій дім, а отже мають бути впевнені в збереженні чистоти там. Порядність та пунктуальність – не менш потрібні якості.

Зазвичай няні мають педагогічну чи медичну освіту і знають все про дітей. Тому, якщо для вас капризи маляти можуть стати причиною зірваних нервів та недоспаних ночей, то няні з легкістю справляться з сльозами і вередуваннями хлопчиків та дівчаток. Збережене здоров’я і час дадуть стимул для створення гармонійної обстановки в домі, планування насиченого відпочинку та асоціацій з домом як спокійним та приємним місцем.

Няня може доглядати дитину як весь день, так і виконувати більш дрібні доручення, економлячи тим самим час батьків. Забрати дитину з садочка, погуляти з дитиною, подивитися за малям протягом кількох годин – для людини, яка обрала своєю професією і покликанням виховання дітей, все це прості справи.

Напевно, ідеально образ няні у літературі та кіно втілила Мері Поппінс. Чарівна жінка з прекрасними манерами показала, як правильно виховувати дітей. Всі батьки, які шукають няню, не відмовилися би побачити на своєму порозі саме таку кандидатуру. Знайти свою Мері Поппінс – не така неможлива затія, як може здатися на перший погляд. Для того, аби не помилитися з вибором варто звернути увагу на спеціальні сайти (наприклад kabanchik.com.ua), які пропонують чимало кандидатур. Няні класифікуються за рейтингом, тому ви одразу можете звернути увагу на кращих. Важливими є відгуки попередніх клієнтів няні. Радимо поспілкуватися з людиною, якій ви хочете довірити своїх дітей, у спокійній обстановці та дізнатися про неї якнайбільше.
0 838
26-06-2015, 08:30

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Такі мереживні паски-крафіни мають досить незвичний вигляд - нагадують водночас кекс і круасан
Всі рецепти ...
• Теги