|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниНапій знижує ризик розвитку діабету 2-го типу та інсульту. Звичайна кава була об'єктом досліджень неодноразово, але цього разу вчені звернули увагу на іншого виду каву, декофеїнізованої. Виявилося, що і кава без кофеїну теж вельми корисна. В останні роки з'явилося не менш як 10 наукових публікацій, автори яких повідомляли про виявлені ними різні корисні властивості натуральної кави, раніше невідомі. Встановлено, що ароматний напій при регулярному споживанні знижує ризик розвитку діабету 2-го типу, інсульту і деяких нейродегенеративних захворювань - в першу чергу хвороб Паркінсона й Альцгеймера. А вчені зі США, співробітники Національного центру раку в місті Бетесда, штат Меріленд (National Cancer Institute in Bethesda, Maryland) виявили, що як звичайна кава, так і її більш "дієтичний" різновид, позбавлений кофеїну, має здатність нормалізувати рівень печінкових ферментів. Американські дослідники вивчали дані 10-річного спостереження майже 28 000 дорослих жителів США. Було встановлено, що у тих випробовуваних, які щодня випивали 3 і більше чашок кави, рівень основних печінкових ферментів у середньому був нижчим порівняно з учасниками, які каву взагалі не пили. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |