додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

У БДМУ відзначили День медичного працівника

Викладачі університету були нагороджені грамотами і подяками.

18 червня у ВДНЗ України "Буковинський державний медичний університет" відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника.

Поздоровили медиків з професійним святом ректор БДМУ Тарас Бойчук, директор Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА Оксана Андрієць та представники крайової влади.

Під час урочистих зборів викладачів університету було нагороджено грамотами і подяками, у тому числі Міністерства охорони здоров’я України.

Привітав колектив університету підполковник, комендант прикордонної комендатури "Садгора" Мацюк Андрій та голова Чернівецької обласної організації "Ніхто Крім Нас", учасник бойових дій Ковалець Юрій за активну участь у проведенні навчання з медичної підготовки персоналу Чернівецького прикордонного загону.

У день професійного свята викладачі і студенти привітали співробітників університету, які захищають соборність і цілісність України. На урочистостях відбувся прямий телефонний зв'язок з учасниками АТО-співробітниками БДМУ. Глядацька зала щиро аплодувала їм у бажанні швидкого повернення і перемоги на Славу Україні.

Також хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять випускника БДМУ, лікаря-хірурга Трепка Владислава, якого посмертно нагороджено орденом "Народний Герой України".

На цьому тлі глибоко чутливою була театральна композиція "Кому потрібна війна… коли ж вона закінчиться" у виконанні студентів-медиків, учасників студентського народного театру БДМУ. На думку багатьох глядачів та гостей заходу представлена композиція є високохудожнім зразком для проведення військово-патріотичного виховання сучасної молоді.
0 687
22-06-2015, 14:54

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Мабуть, пельмені, разом з варениками — одна з найшвидших у приготуванні страв, коли не хочеться готувати
Всі рецепти ...
• Теги