|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниЕксперти радять їсти не більше 2 стейків з червоної риби на тиждень. Японська кухня все більш популярна - і не дивно, адже суші це смачно. Але як виявилось, вони дуже шкідливі! Люди, які часто ласують суші, ризикують заробити проблеми із серцем, судинами чи й навіть мозком. Про це застерігають вчені з Університету Роджерс. Науковці кажуть, що червона риба, яку використовують для суші, містить кислоту омега-3, яка в цілому позитивно впливає на організм людини, виводячи з нього холестерин. Поряд з цим, червона риба містить також і метилртуть – токсичну речовину, яка здатна накопичуватися в організмі і викликати серйозні серцево-судинні захворювання. Крім того, сполука може викликати хворобу Мінамата. Через накопичення метилртуті людина починає страждати від порушення моторики, парестезії в кінцівках, ослаблення зору і слуху, а в тяжких випадках – параліч і порушення свідомості, які можуть закінчитися фатально. Читайте також: Червона риба і горіхи не рятують від інсульту – вчені Вчені також не радять часто їсти червону рибу вагітним жінкам. Оскільки метилртуть може уразити нервову систему їхньої дитини ще в утробі. Експерти радять їсти не більше 2 стейків з червоної риби на тиждень, щоб вберегтися від серйозних наслідків. Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |