|
|
|
Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Публікації "МБ" |
Ваше здоров'я / НовиниКраще з'їсти шматок м'яса. Звісно, легше придбати пакет сосисок, зварити і не морочитись із тим, щоб готувати щось поживніше і суттєвіше. Однак, лікарі переконують що сосиски їсти не те що шкідливо - небезпечно! У тих, хто часто вживає в їжу м'ясо, що пройшло певну виробничу обробку, наприклад, сосиски, ковбаси, напівфабрикати, ймовірність виникнення раку підшлункової залози набагато вища, ніж у тих, хто харчується звичайним м'ясом. Шведські вчені провели дослідження, в якому взяли участь 6643 людини. Результати його засвідчили, що кожні 50 грамів переробленого м'яса підвищують ризик раку підшлункової залози на 19%. Керівник дослідження професор Сюзана Ларсон вважає, що більшість людей навіть не підозрюють, скільки шкідливого м'яса вони їдять. Вона нагадує, що "причиною раку підшлункової залози можуть стати гамбургери, котлети в кафе і ресторанах, ковбаса, різні м'ясні інгредієнти салатів... 100 грамів такого м'яса - це зовсім небагато, це бекон в ранковій яєчні, два хот-доги або ж один великий гамбургер". Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Загрузка...
|
Смачні рецепти
• Теги
Буковина ДТП Зеленський Каспрук Росія Україна Чернівці аварія афіша вибори відключення війна війна з Росією день ангела депутати долар діти карантин клуби концерти коронавірус курс валют кіно міська рада новини новини Буковини новини України новини Чернівців палац кіно Кобилянської погода пожежа поліція православний церковний календар ремонт смерть суд футбол хвороба євро іменини
include('ukrnet48540fyanfv51hdiox906d/links.php'); echo makeUkrnetLink(); ?> include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/_lm8ea8f138e7abf12fd3b69de62a906877/linkmoney.php');?> |