додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Чим загрожують сосиски

Краще з'їсти шматок м'яса.

Звісно, легше придбати пакет сосисок, зварити і не морочитись із тим, щоб готувати щось поживніше і суттєвіше. Однак, лікарі переконують що сосиски їсти не те що шкідливо - небезпечно!

У тих, хто часто вживає в їжу м'ясо, що пройшло певну виробничу обробку, наприклад, сосиски, ковбаси, напівфабрикати, ймовірність виникнення раку підшлункової залози набагато вища, ніж у тих, хто харчується звичайним м'ясом.

Шведські вчені провели дослідження, в якому взяли участь 6643 людини.

Результати його засвідчили, що кожні 50 грамів переробленого м'яса підвищують ризик раку підшлункової залози на 19%.

Керівник дослідження професор Сюзана Ларсон вважає, що більшість людей навіть не підозрюють, скільки шкідливого м'яса вони їдять.

Вона нагадує, що "причиною раку підшлункової залози можуть стати гамбургери, котлети в кафе і ресторанах, ковбаса, різні м'ясні інгредієнти салатів... 100 грамів такого м'яса - це зовсім небагато, це бекон в ранковій яєчні, два хот-доги або ж один великий гамбургер".
0 778
14-06-2015, 16:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
Кутя

Кутя здається простою стравою лише на перший погляд. Насправді вона вимагає точності, терпіння та розуміння процесів
Всі рецепти ...