додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я » Новини

Напій, який врятує від цирозу

Чай та сік не впливають на печінку.

Цироз печінки – на жаль, невиліковна хвороба. але вчені доводять, що можна попередити її виникнення простим напоєм.

Якщо вірити вченим, то натуральна кава істотно скорочує ризик розвитку цирозу печінки. Закінчивши 15-річний цикл досліджень, це стверджують вчені з Сінгапуру.

Всього у своєму експерименті медики вивчили понад 60 тисяч людей у віці від 45 до 74 років. Увесь цей час випробовувані надавали вченим дані про своєму способі життя і звичках. У підсумку ті, хто щодня вживали по 2 чашки кави в день, на 66% менше за інших схильні до ризику цирозу печінки.
Цікаво, що натуральні соки та інші напої, що традиційно вважаються корисними для здоров'я, на стан печінки ніяк не впливали.

Поки що дослідники не змогли зрозуміти такий феномен і зрозуміти, як саме кава впливає на організм.
0 607
31-05-2015, 12:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...
Чим небезпечний цукровий діабет?
Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти