додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Від чого залежить задоволення

Сексуально активні жінки отримують більше задоволення, особливо - з віком.

Учені закликають слабку половину людства активно підтримувати своє жіноче лібідо. Сексуально активні панянки не лише отримують більше задоволення від сексу, а й відрізняються міцнішим здоров’ям у порівнянні з пасивними ровесницями.

Але це можливо тільки за однієї умови: якщо вони були сексуально активні і раніше. Ті, для кого секс протягом всього життя грав другорядну роль, такими результатами похвалитися, на жаль, не можуть.

Дослідження проводили вчені з університету Каліфорнії за участю 806 жінок, яким уже поза 60 років, більшість з яких уже переживали менопаузу.
Опитування показали, що тільки кожна п'ята сексуально активна жінка в старшому віці задоволена своїм інтимним життям, решта займаються сексом від випадку до випадку, найчастіше для підтримки стабільних і нормальних стосунків у сім'ї.

Також був виявлений цікавий взаємозв'язок: якщо жінка була задоволена своїм сексуальним життям в молодості, з віком ця картина зберігалася.
0 760
29-05-2015, 10:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти


Скоро почнеться сезон гарбузів. Обов’язково спробуйте приготувати ці ароматні гарбузові кексики. Їх можна взяти з собою або почаювати вдома.
Всі рецепти ...