додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Як доглядати за жирною шкірою в теплу пору року

Вмивайтесь прохолодною водою.

Напевно кожна дівчина помічала, що в літній період жирна шкіра стає примхливою. Блиск відразу після нанесення макіяжу, підвищена схильність до забивання пор, запалення - ось лише невеликий список проблем, які наздоганяють власниць жирної шкіри влітку.

Оскільки через сонячні промені шкіра виробляє багато шкірного сала, її потрібно очищати особливо ретельно. Оптимальний режим умовно - 2 рази на день. Якщо вмиватися частіше - це посилить діяльність сальних залоз. Для вмивання використовуйте пінки і гелі без вмісту SLS і SLeS з вмістом компонентів, що зменшують жирність. Це можуть бути ефірні масла лаванди, розмарину, екстракти ромашки, звіробою, обліпихи, алтея, мінерали Мертвого моря.

У літній період не можна вмиватися гарячою чи теплою водою - це провокує зайве виділення жиру. Використовуйте тільки прохолодну воду.Також влітку можна робити контрастний душ для обличчя, чергуючи гарячу і холодну воду. Закінчувати процедуру завжди потрібно гарячою водою.

Тонізація
В якості тонізуючих засобів використовуйте тоніки для жирної шкіри без спирту, відвар шавлії або лід із зеленого чаю. Крім ранкової процедури тонізації, візьміть тонік або відвар в офіс, і протирайте шкіру 3-4 рази. Це зменшить виділення шкірного сала і дозволить протягом усього дня відчувати свіжість.

Якщо ви користуєтеся тональним засобом або пудрою, ваш варіант на день - термальна вода. Вона не пошкоджує макіяж, відмінно зволожує і тонізує шкіру.
0 895
28-05-2015, 18:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
Кутя

Кутя здається простою стравою лише на перший погляд. Насправді вона вимагає точності, терпіння та розуміння процесів
Всі рецепти ...