додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Що робити, коли смикається око

Вам потрібно виспатись.

Коли людина помічає, що у неї смикається око, то перша думка: що робити, необхідно вирішувати якомога швидше. Швидкість реакції на проблему потрібна з огляду на те, що ця неприємність переростає з невираженої в помітну, яка сильно турбує.

Помічено, що недостатньо тривалий і неякісний сон явно негативно відбиваються на стані здоров'я, в тому числі страждають і очі. У прямому сенсі слова хронічний недосип викликає посмикування повік. Насамперед слід забезпечити людині достатній відпочинок і пожити в нормальному режимі якийсь час, при цьому треба мати на увазі, що швидкого результату, можливо, не буде.

Унаслідок надмірної сухості очей, при проявах алергії, від авітамінозу бере початок формування тика у вигляді посмикування повік. Зазначені обставини часто відзначаються у людей з причини неправильного способу життя або шкідливості на роботі. Якщо почали періодично сіпатися повіки, однозначно варто звернути увагу на стан здоров'я і постаратися скласти собі графік обов'язкових спокійних прогулянок в обстановці з чистим повітрям.

Також потрібно буде зайнятися переорганізацією свого сну і виділити на нього більше часу. У деяких випадках може знадобитися перехід на абсолютно інше меню. Поза сумнівом, буде корисно ввести у своє життя будь-який спорт, оптимально відповідний, і приділяти йому достатньо часу. Для початку можна робити прогулянки на свіжому повітрі не менше 30 хвилин на день.
0 909
23-05-2015, 20:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Як готувати класичну італійську лазанью за вдосконаленим рецептом
Всі рецепти ...
• Теги