додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Прищі на носі: як їх позбутись

Вони можуть стати наслідком неправильного харчування.

Кажуть, що прищик який вискочив на носі свідчить про те, що в вас хтось закохався. Але це, швидше за все, лише слабка спроба розради, адже прищ мало кому може сподобатися.

Найчастіше поява прищів є результатом гормонального збою в організмі. Особливо це характерно для підліткового віку. Або ж так організм може реагувати на стрес і хвилювання. Напевно, багато хто помічав, що прищі з’являються перед початком менструацій і зникають після їх закінчення.

Прищі можуть стати наслідком неправильного харчування. Вживання гострого, смаженого, солоного, солодкого, жирного, алкоголю може привести до того, що прищі з’являться не тільки на носі, але і по всьому обличчю. Так організм висловлює своє невдоволення неправильною їжею. Особливо це стосується любителів фастфуду.

Дуже часто прищі з’являються на жирній шкірі, тому що пори засмічуються і виникає запалення. І результат — чорні точки і комедони.

У більшості людей прищі на носі з’являються так само швидко, як і зникають. Але якщо ця проблема постійно вас переслідує, то варто звернутися за допомогою до дерматолога.

Зверніть увагу на харчування. Виключіть все шкідливе і введіть в раціон якомога більше овочів, свіжих фруктів і здорової їжі. Приймайте вітаміни, що сприяють зміцненню імунітету. Намагайтеся менше хвилюватися і не перевантажувати себе на роботі.

Після важкого і напруженого робочого дня прийміть розслаблюючу ванну, дозвольте собі поніжитися в піні і намагайтеся не думати про проблеми. Попийте відвар з цілющих трав, можна просто заварити м’яту, вона має заспокійливу дію.
0 914
23-05-2015, 14:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти

Блогерка Оля Борачкова поділилася рецептом смачної лимонної паски

Всі рецепти ...
• Теги