додати в закладки
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна Здоров'я Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео

Ваше здоров'я / Новини

Де найкраще відпочити на вихідних

Обирайте для себе спа-курорти на мінеральних водах.

Питання відпочинку як ніколи актуальне. Який відпочинок обрати, щоб і організму було корисно і для душі приємно?

Для тих, хто планує використати вихідні дні не лише з приємністю для себе але й з користю, зробивши всі домашні справи та перекопавши город, незмінним варіантом залишається пікнік. При виборі місця пікніка обов’язковим правилом є відстань, адже чим ближче знаходиться обране місце відпочинку, тим краще. Зважаючи на те, що всі ми – люди зайняті, оберіть для шашлику ліс,парк або ж пляж і таким чином ви чудово проведете час на природі.

Можете також влаштувати міський пікнік – цей варіант ідеальний для тих, хто не хоче тікати за межі міста або не має такої можливості. Виберіться з друзями чи дітьми у парк, візьміть з собою їжу та покривала і насолодіться теплою погодою.

До речі, щоб пікнік не перетворився на головний біль, подбайте про заходи безпеки: захопіть відлякуючи спреї для комах, не забудьте головного убору, сонцезахисних кремів тощо. Обережно обирайте м'ясо для шашлика щоб не було отруєнь і краще не брати солодкі алкогольні напої, радять дієтологи. Вони забезпечать неприємності у вигляді інтоксикацій чи розладів шлунково-кишкового тракту. Ранні овочі також варто підготувати перш ніж взяти з собою: в них міститься багато токсичних речовин та хімікатів, тому спершу добряче відмочіть у підсоленій воді, очистіть від шкірки та тільки тоді сміливо вживайте.

Якщо ж ви мрієте про справді грандіозний та відновлюючий організм відпочинок – обирайте для себе спа-курорти на мінеральних водах. Такий вид відпочинку, до речі, практично не має протипоказань, тому можна спокійно відправлятись всією родиною на оздоровлення.

Одним з вітчизняних варіантів є відпочинок у Шале Грааль у Трускавці. Високий рівень якості та комфорту потішить навіть найвибагливішого мандрівника, а різноманіття бань, саун та парних задовольнить смаки будь-кого.

Користь такого відпочинку безспірна: завдяки консультації лікаря, ви знатимете всі "хворі" точки свого організму, на що й спрямується відпочинок, а спокійна атмосфера навколо та природа допоможе заспокоїти нервову систему.
0 880
22-05-2015, 18:00

Теги -
Новини по темі:{related-news}
Новини партнерів:
Погода, Новости, загрузка...
Загрузка...

Наталія ПАШКОВСЬКА, завідувач кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології БДМУ
Смачні рецепти
• Теги